Nexus Prime isi prezinta si animatia de boot, telefonul Samsung ne tine in continuare in suspans!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.402 ori
<b>Nexus Prime isi prezinta si animatia de boot, telefonul Samsung ne tine in continuare in suspans!</b>Ziua a inceput cu Nexus Prime si se termina tot cu el... cei de la &nbsp;pocketnow.com tocmai a publicat un clip cu boot-ul noului telefon Google! Sursa acestei noi scapari este de data aceasta&nbsp;mydroidworld.com care dezvaluie o animatie de exceptie....

Ziua a inceput cu Nexus Prime si se termina tot cu el... cei de la pocketnow.com tocmai a publicat un clip cu boot-ul noului telefon Google, care ruleaza de pe un Droid Bionic! Sursa acestei noi scapari este de data aceasta mydroidworld.com care dezvaluie o animatie de exceptie. O puteti urmari mai jos.

Legat de scaparile Samsung, chiar daca din punct de vedere jurnalistic sunt de acord cu ele, Coreenii ar trebui sa ia exeplul rivalilor de la Apple, care au o strictete iesita din comun cand vine vorba de secrete tehnologice. Revenind la Nexus Prime, am convingerea ca Samsung si Google ar face o mare greseala daca pe considerentul scaparilor de informatii din ultima vreme ar opri comercializarea noului telefon! Ar pierde o sansa extrem de buna de a lansa primul telefon Google cu succes real la public. Sper sa revina cu informatii legate de data lansarii cat mai curand, mai ales ca Nokia si Microsoft au sanse bune sa uimeasca pe data de 26 octombrie!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×