Samsung ofera o capacitate de stocare de 4GB pentru telefoanele 3G

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.132 ori
<b>Samsung ofera o capacitate de stocare de 4GB pentru telefoanele 3G</b>Compania Samsung Electronics a dezvoltat o tehnologie care permite ca memoria interna standard a unui telefon mobil sa ofere 4GB, capacitate de stocare. Conform producatorului, astfel nu va mai fi nevoie de sloturi pentru memory carduri externe. Noul...

Compania Samsung Electronics a dezvoltat o tehnologie care permite ca memoria interna standard a unui telefon mobil sa ofere 4GB, capacitate de stocare. Conform producatorului, astfel nu va mai fi nevoie de sloturi pentru memory carduri externe.

Noul moviMCP de la Samsung este un multi-chip care incorporeaza o solutie moviNAND, asigurand un pachet complet, atat ca design cat si ca viteza a transferurilor de date. Noul movMCP combina un card de memorie de 4GB, cu un chip DRAM de 1Gb conceput special pentru terminalele mobile. In acest pachet compact este inclus si un chip flash NAND de 2Gb, pentru operatiuni standard. Insumate, aceste componente dau 35Gb (gigabiti)

Samsung utilizeaza interfata eMMC, standardul MMCA (MultiMediaCard Association) pentru memoria interna incorporata, rezolvand probleme de design si functionalitate aparute in trecut. Prin moviMCP, producatorul tinteste piata telefoanelor 3G, care va atinge 392 de milioane de unitati in 2007, prezentand o crestere anuala cu 40% din acest an, pana in 2010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×