Samsung i620, succesorul lui i600?

2.186 ori
<b>Samsung i620, succesorul lui i600?</b>Samsung SGH-i600 este un telefon destul de subtire, dar nu veti auzi pe nimeni spunand despre acest terminal ca este unul aratos. Se pare ca avem deja de-a face cu succesorul acestuia, SGH-i620, prezent in imaginea de mai jos: i600 a fost un telefonul...

Samsung SGH-i600 este un telefon destul de subtire, dar nu veti auzi pe nimeni spunand despre acest terminal ca este unul aratos. Se pare ca avem deja de-a face cu succesorul acestuia, SGH-i620, prezent in imaginea de mai jos:

i600 a fost un telefonul foarte functional, dotat cu Windows Mobile 5 si HSDPA, dar acestea erau singurele sale atuuri. Se pare ca Samsung a decis sa schimbe orientarea sa catre munca si mai putin divertisment, clar vizibila la modelul i600. Sliderul din imaginea anterioara pastreaza dimensiuni reduse, dar si statutul de smartphone. Noul telefon soseste cu Windows Mobile 6 instalat, si un ecran TFT color la o rezolutie de 240x320 pixeli. De asemenea i620 va avea o camera de 2 megapixeli, GPRS, Bluetooth si o baterie Li-ion de 1600 mAh.

Succesorul lui i600 va oferi suport pentru carduri de memorie TransFlash (microSD) si va incorpora un MP3 player, aplicatii Java si o serie de jocuri. Veti putea folosi un client de email, cat despre browsing i620 se descurca destul de bine si in acest domeniu. Asteptam cu nerabdare lansarea terminalului pentru a il testa, punandu-l in paralel cu predecesorul sau si observand evolutia telefoanelor produse de Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×