Samsung ofera smartphone-uri Galaxy S posesorilor nemultumiti de iPhone 4

1.401 ori
<b>Samsung ofera smartphone-uri Galaxy S posesorilor nemultumiti de iPhone 4</b>Inainte de a va bucura prematur, oferta din titlu este valabila pentru Marea Britanie, implica un cont pe Twitter si o oarecare popularitate... Wired UK anunta ca Samsung a oferit handseturi Galaxy S gratuite catorva utilizatori britanici de Twitter, care...

Inainte de a va bucura prematur, oferta din titlu este valabila pentru Marea Britanie, implica un cont pe Twitter si o oarecare popularitate... Wired UK anunta ca Samsung a oferit handseturi Galaxy S gratuite catorva utilizatori britanici de Twitter, care s-au plans de problemele lor cu iPhone 4.

Printre ei se numara si Tiffany, cea despre care este vorba in tweetul de mai sus. In plus, 4 alti utilizatori care discutau despre problemele lui iPhone 4 vor primi telefoane Galaxy S, plus un al cincilea care nu se putea decide intre achizitionarea unui HTC Desire, iPhone 4 sau Galaxy S. Compania din Korea pare a-si alege premiantii din randul persoanelor cu conturi Twitter mai influente.

Pana si Tiffany, cea mentionata mai sus nu este o persoana oarecare, ci lucreaza la sectiunea Digital Marketing pentru firma Condé Nast, care administreaza printre altele si Wired.com. Ceilalti utilizatori Twitter sunt la randul lor implicati in marketing sau publishing, deci gratuitatile nu sunt chiar intamplatoare... Se vor simti cei de la Apple jigniti de aceasta oferta?

Samsung ofera un Glaxy S unor utilizatori iPhone 4 nemultumiti

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×