Samsung Galaxy Note 5 este smartphone-ul preferat de americani, conform celui mai nou raport ACSI

2.505 ori
<b>Samsung Galaxy Note 5 este smartphone-ul preferat de americani, conform celui mai nou raport ACSI</b>Prin intermediul unui nou raport marca ACSI aflăm astăzi care sunt smartphone-urile preferate de către publicul american, sondajul de față având un număr serios de respondenți, și anume 70.000. Fără a vă mai ține pe jar, aflați că în SUA, cel mai iubit

Prin intermediul raportului ACSI Telecommunications 2016 aflăm astăzi care sunt device-urile mobile preferate de către publicul din SUA. Organizatorii țin să ne amintească pentru început faptul că aproximativ 70.000 persoane au participat la acest studiu, unul ce are ca scop stabilirea gradului de satifacție al consumatorilor pentru produsele folosite.

Fără a vă mai ține pe jar, aflați că Samsung Galaxy Note 5 este smartphone-ul preferat de americani - produs ce a obținut un grad de satifacție de 86/100. Nu la mare distanță pe locul 2 se află nimeni altul decât Apple iPhone 6s Plus, telefon care a adunat un scor de 85 puncte din totalul de 100.

Podiumul este încheiat de către două terminale ale companiei sud-coreene (Samsung Galaxy S6 Edge+ și Galaxy Note 4), acestea obținând un scor de 84/100. În top îl mai regăsim și pe iPhone 6s cu 83 puncte din maximul de 100. Apple este totuși brandul în care majoritatea americanilor au încredere (81/100), în timp ce pe locul cu numărul doi se află Samsung cu un punctaj de 80/100. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×