Samsung P110 se dă peste cap, se rotește, se micșorează

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.706 ori
<b>Samsung P110 se dă peste cap, se rotește, se micșorează</b>Producătorul de telefoane coreean, favoritul multora dintr noi, face valuri la Barcelona cu inovatorul lor mobil P110, care are un ecran cu comutare automată ce se poate deschide ca unul la un telefon cu clapetă, dar care se poate roti pentru a vă...

Producătorul de telefoane coreean, favoritul multora dintr noi, face valuri la Barcelona cu inovatorul lor mobil P110, care are un ecran cu comutare automată ce se poate deschide ca unul la un telefon cu clapetă, dar care se poate roti pentru a vă oferi un unghi de privire la 90 de grade.

Are o tastatură QWERTY completă pentru a nu avea probleme la mesajele text și la mailing-ul mobil, iar Stereo Bluetooth A2DP vă permite să vă bucurați de muzică wireless.

Curios, că nu există un slot pentru card-ul de memorie, iar camera încorporată este doar VGA. De ce să pui astfel de dotări slabe într-un design nou și revoluționar? în continuarea mediocrității este lipsa suportului 3G sau WiFi, având doar tri-band (900/1800/1900) GSM/GPRS cu EDGE. Iar player-ul de muzică nu vă va ajuta prea mult, ținând cont că P110 are doar 25 MB de memorie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×