Yahoo! Go for Mobile 2.0 Gamma este acum disponibil

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.132 ori
<b>Yahoo! Go for Mobile 2.0 Gamma este acum disponibil</b>Yahoo! își trage partea la evenimentul 3GSM din Barcelona din această săptămână, cel mai vizitat portal web anunțând o nouă versiune a lui Yahoo! Go for Mobile 2.0 &ndash; doar la o lună de la lansarea versiunii beta. Ce e nou la gamma față...

Yahoo! își trage partea la evenimentul 3GSM din Barcelona din această săptămână, cel mai vizitat portal web anunțând o nouă versiune a lui Yahoo! Go for Mobile 2.0 – doar la o lună de la lansarea versiunii beta.

Ce e nou la gamma față de beta? în afara denumirii grecești, clienții pot căuta direct din hărți și pot partaja cu prietenii rezultatele Yahoo! oneSearch, articole din ziar și altele.

Comunitățile pe Yahoo! Mobile, ce pereche ... Dar trebuie să aveți unul din cele 100 de telefoane cu care funcționează noul Yahoo! Go for Mobile 2.0 - și cu Google care se apropie, aceasta este o bătălie la care fiecare pare să aiba la un moment dat în avantaj.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×