Samsung oferă detalii despre sistemul de răcire pe bază de cupru şi vapori de pe Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

2.041 ori
<b>Samsung oferă detalii despre sistemul de răcire pe bază de cupru şi vapori de pe Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge</b>Samsung ne oferă astăzi o serie de detalii cu privire la sistemul de răcire pe bază de cupru și vapor regăsit la bordul telefoanelor Galaxy S7 și S7 Edge. Se pare că sistemul nu include un lichid propriu-zis, ci un cablaj din cupru prin care circulă vapor

Ne intrigă sistemul de răcire folosit de Samsung pe Galaxy S7 şi S7 Edge încă de la lansarea telefoanelor şi vă ofeream aici detalii în plus despre mecanismul "heatpipe" folosit. Acum Samsung vine şi cu clarificări şi informaţii extra, prin intermediul unui interviu acordat de departamentul său de inginerie.

Sistemul de răcire nu implică lichid propriu zis din câte ştiam în prima fază, ci un cablaj din cupru plus vapori, care ajută la disiparea căldurii. Diferenţa faţă de alte mecanisme de genul e ca pe Galaxy S7 şi S7 Edge sunt incluse variante foarte mici şi compacte de heatpipe. Cu diametru de 0.4 mm şi lăţime de 0.2 mm, invenţia Samsung iese în evidenţă în zona mobile.

Se pare că inginerii Samsung nu au găsit soluţia dorită la alte companii, deci au fost nevoiti să producă o variantă proprie. Rezultatul a fost o zonă de disipare a căldurii cu conductivitate de 50 de ori mai mare decât cea a cuprului pur. Acest heat pipe plat foloseşte o cantitate infimă de apă, care devine vapori imediat şi e transportată sub formă de abur cât mai departe de procesor, apoi se condensează din nou şi împrăştie căldura în mod uniform.

Astfel dispar orice potenţiale probleme cu supraîncălzirea, chiar şi la sesiuni lungi de gaming.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×