Samsung, perla coroanei Android: cele mai multe vânzări În SUA!

1.618 ori
<b>Samsung, perla coroanei Android: cele mai multe vânzări În SUA!</b>Date publicate recent de către Gartner arată că Samsung este compania cu cele mai numeroase vânzări de terminale Android pe piața din Statele Unite. Studiul citat se aplică pe intervalul trimestrul 3 2010, când Samsung a atins o cotă de piață...

Date publicate recent de către Gartner arată că Samsung este compania cu cele mai numeroase vânzări de terminale Android pe piața din Statele Unite. Studiul citat se aplică pe intervalul trimestrul 3 2010, când Samsung a atins o cotă de piață de 32.1% în segmentul smartphone din SUA.

Creșterea este semnificativă, mai ales în comparație cu procentul de 22.9% din ultimul trimestru al anului trecut. Motivul acestei evoluții? Telefonul Samsung Galaxy S, care a depășit deja 3 milioane de unități vândute în State. Diferite versiuni ale handsetului au fost puse în vânzare de către marii operatori de peste Ocean, fie că e vorba de AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon, U.S. Cellular sau Cellular South.

Menționăm că brandingurile handsetului au fost diferite pentru fiecare operator, astfel că publicul a avut de unde alege, mai ales având în vedere varietatea abonamentelor și ofertelor puse la dispoziție.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×