Samsung se așteaptă la o încetinire a vânzărilor în trimestrul cu numărul 3

890 ori
<b>Samsung se așteaptă la o încetinire a vânzărilor în trimestrul cu numărul 3</b>DigiTimes ne aduce astăzi un raport foarte interesant prin care aflăm detalii referitoare la planurile companiei sud-coreene Samsung pentru trimestrul cu numărul 3 ce se întinde din iulie și până în septembrie. Aparent, Sammy ar fi redus cu 10-20% comenzi

Prin intermediul unui nou raport marca DigiTimes aflăm astăzi câteva detalii interesante despre Samsung, și planurile avute pentru trimestrul cu numărul 3. Aparent, compania sud-coreeană ar fi redus deja comenzile de componente cu 10-20% pentru perioada iulie-septembrie, detaliu ce ne este adus la cunoștiință chiar de către numeroși distribuitori de componente contractați de către Samsung.

În această perioadă de 3 luni sunt așteptate noi dispozitive mobile pe piață, printre ele numărându-se bineînțeles și phablet-ul Note 7 ce ar putea debuta chiar la mijlocul lunii august, și care ne va oferi un display curbat de 5.7 inch, 4 sau 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare.

Aflăm în același timp și faptul că inițial, Samsung estima livrarea unui număr de 28-30 milioane exemplare Galaxy S7 în acest trimestru 3, cifră ce se va reduce de asemenea odată cu numărul de componente. Rămâne de văzut dacă prețul terminalelor din seria Galaxy S va primi o reducere de preț odată cu debutul phabletului Note 7, și a noilor terminale iPhone. O asemenea decizie, i-ar putea face pe clienți mai deschiși către achiziția lui S7 în defavoarea lui iPhone 7 spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×