Samsung renunță la utilizarea bateriilor Samsung SDI pentru phablet-ul Galaxy Note 7

1.811 ori
<b>Samsung renunță la utilizarea bateriilor Samsung SDI pentru phablet-ul Galaxy Note 7</b>În ultimele câteva zile toate publicațiile online au vorbit despre Samsung Galaxy Note 7 și a sa baterie explozivă, o problemă extrem de serioasă ce i-ar putea costa pe sud-coreeni aproximativ 1 miliard de dolari. Astăzi aflăm că Samsung ar fi renunțat la

Anterior v-am informat despre faptul că problema cu bateriile explozive de pe phablet-urile Galaxy Note 7, i-ar putea costa pe sud-coreenii de la Samsung nici mai mult nici mai puțin de 1 miliard de dolari. În vreme ce unii clienți vor putea opta pentru restituirea banilor dați pe smartphone-ul recent lansat, există și posibilitatea de a alege înlocuirea device-ului cu unul complet nou ce teoretic ar trebui să fie complet sigur de utilizat chiar și atunci când este conectat la o sursă de energie.

Descoperim astăzi faptul că sud-coreenii au decis să renunțe temporar la utilizarea bateriilor produse de către Samsung SDI pentru phablet-ul Note 7, unitățile problemă din această ecuație. Se pare că mai bine de 70% din bateriile utilizate pentru noul phablet sunt modele produse de Samsung SDI, în timp ce restul provin din partea companiei Amperex Technology ce își are sediul stabilit în Hong Kong.

Acest din urmă producător a livrat doar bateriile pentru modelele Galaxy Note 7 ce au fost vândute în China - singura țară ce nu este afectată de această problemă. În acest moment probabil că și așteptările companiei cu privire la vânzările phablet-ului au scăzut destul de mult, publicul fiind mai rezervat în ceea ce privește achiziția produsului de față. Cât de repede va fi rezolvată problema, rămâne de văzut..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×