Monopod-ul pentru selfie-urile perfecte a fost inventat; acesta este compatibil cu iOS sau Android și poate fi comandat pentru suma de 32$ (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.210 ori
<b>Monopod-ul pentru selfie-urile perfecte a fost inventat; acesta este compatibil cu iOS sau Android și poate fi comandat pentru suma de 32$ (Video)</b>De curând, odată cu moda selfie-urilor, pe piață a fost lansat și un produs pentru cei pasionați în adevăratul sens al cuvântului de acest tip de fotografii. Acesta se numește Kjsat Z07-5, un produs ce poate fi comandat la un preț de 32$ prin...

De curând, odată cu moda selfie-urilor, pe piață a fost lansat și un produs pentru cei pasionați în adevăratul sens al cuvântului de acest tip de fotografii. Acesta se numește Kjsat Z07-5, un produs ce poate fi comandat la un preț de 32$ prin intermediul unui magazin online ce livrează și în România, cum ar fi Aliexpress.com.

Acesta este practic un monopod ce ne va ajuta la captura selfie-urilor mult mai rapid, funcție pe care cei de la tinhte.vn au detaliat-o într-un review cuprinzător ce poate fi regăsit chiar aici. Vom putea conecta acest device la terminalul nostru Android sau iOS prin intermediul Bluetooth, pas după care putem trece la realizarea de fotografii.

Kjsat Z07-5

Kjsat Z07-5 este realizat din oțel inoxidabil, cântărește 165 grame și poate suporta o greutate de maxim 500 grame. De asemenea, acest produs beneficiază de un braț extensibil în 7 secțiuni și vine în trei variante de culoare: negru, roz sau verde. Pasionați extremi de selfie-uri printre noi?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×