Samsung postează un teaser referitor la update-ul Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy Note 4

1.943 ori
<b>Samsung postează un teaser referitor la update-ul Android 5.0 Lollipop pentru Galaxy Note 4</b>Iată că la doar câteva zile după ce o serie de producători anunțau care dintre terminalele de top regăsite în portofoliu vor primi update-ul la versiunea 5.0 Lollipop a sistemului de operare Android, cei de la Samsung postează pe pagina oficială...

Iată că la doar câteva zile după ce o serie de producători anunțau care dintre terminalele de top regăsite în portofoliu vor primi update-ul la versiunea 5.0 Lollipop a sistemului de operare Android, cei de la Samsung postează pe pagina oficială de Twitter un teaser referitor la distribuirea acestei actualizări pentru Galaxy Note 4.

Din câte putem vedea, întreaga imagine teaser este plină de acadele, acestea regăsindu-se și pe ecranul phablet-ului Samsung Galaxy Note 4. Cu toate acestea, se pare că Samsung nu dezvăluie o dată aproximativă la care update-ul va sosi pe device-ul în cauză, acest lucru urmând să fie dezvăluit în curând.

Datorită faptului că Note 4 este ultimul device de top din portofoliul producătorului sud-coreean, tindem să credem că update-ul la Android 5.0 nu va întârzia mult timp, așteptându-ne ca ulterior pe lista de update să se regăsească și nume ca Samsung Galaxy Alpha sau Samsung Galaxy S5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×