Telekom Romania anunță lansarea primului smartphone sub brand propriu: Speedsurfer, un terminal 4G atractiv

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 2.280 ori
<b>Telekom Romania anunță lansarea primului smartphone sub brand propriu: Speedsurfer, un terminal 4G atractiv</b>Telekom România a anunțat astăzi lansarea primului smartphone sub brand T, modelul Speedsurfer, care vine cu suport pentru viteze 4G. Acest device integrează o cameră de 5 megapixeli, cu funcție autofocus și are un design slim, cu linii simple....

Telekom România a anunțat astăzi lansarea primului smartphone sub brand T, modelul Speedsurfer, care vine cu suport pentru viteze 4G. Acest device integrează o cameră de 5 megapixeli, cu funcție autofocus și are un design slim, cu linii simple.

Noul venit atinge viteze de download de până la 150 Mbps și viteze de upload de până la 50 Mbps. El include un display de 4.5 inch, cu o rezoluție HD și o cameră de 5 MP care suporta captura video 720p la 30 FPS. La bord avem ca OS Android 4.3 Jelly Bean, iar handsetul integrează și un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM. Memoria internă este de 8 GB, din care sunt disponibili pentru utilizator 5 GB.

Pentru stocare în plus avem un slot microSD, iar telefonul mai vine cu WiFi, Bluetooth 4.0 și GPS. Speedsurfer poate fi achiziționat din magazinele Telekom Romania și Germanos la prețul de 99 lei, împreună cu abonamentul Nelimitat L, cu contract pe 2 ani. La acest abonament tariful lunar este de 19.95 euro, cu TVA inclus, iar oferta include trafic nelimitat 4G, comunicare nelimitată în orice rețea și beneficii în roaming (100 de minute în UE și 100 în țările din Zona 2).

Speedsurfer costă 799 lei la liber.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×