Google lansează suportul Security Key pentru un sistem de verificare În doi pași

Autor:  | Publicat în:  Google 875 ori
<b>Google lansează suportul Security Key pentru un sistem de verificare În doi pași</b>Din câte remarcăm în ultimul timp, pe piață mai toți producătorii de device-uri inteligente încearcă să ofere la pachet și funcții de securitate pentru ca datele să nu ajungă la îndemâna oricui, lucru la care lucrează și cei de la...

Din câte remarcăm în ultimul timp, pe piață mai toți producătorii de device-uri inteligente încearcă să ofere la pachet și funcții de securitate pentru ca datele să nu ajungă la îndemâna oricui, lucru la care lucrează și cei de la Google. Recent, aceștia au lansat suportul pentru un sistem de verificare în doi pași.

Aflăm că Google a dezvăluit suportul pentru standardul Security Key, acesta oferind utilizatorilor posibilitatea de login în contul de Gmail prin intermediul unui device de tip USB. Astfel, dispozitivul în cauză va prelua locul codului de confirmare din 6 cifre ce este prezent în acest moment în sistemul de verificare în doi pași.

Ulterior, în loc să tastăm codul necesar pentru autentificare, tot ce vom avea de făcut este să introducem device-ul USB în laptop/PC. Totuși, datorită faptului că este un sistem de verificare în doi pași, va trebui să ne introducem și parola personală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×