LG G2 disponibil În ediție limitată pe roșu și gold pe plan local prin intermediul retailerului Telefonultau.eu

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 4.143 ori
<b>LG G2 disponibil În ediție limitată pe roșu și gold pe plan local prin intermediul retailerului Telefonultau.eu</b>După ce la mijlocul lunii trecute, vă informam cu privire la faptul că LG G2 va beneficia de o ediție limitată pe roșu și auriu, iată că acestea au ajuns și la noi în țară prin intermediul retailerului Telefonultau.eu, care afișează un...

După ce la mijlocul lunii trecute, vă informam cu privire la faptul că LG G2 va beneficia de o ediție limitată pe roșu și auriu, iată că acestea au ajuns și la noi în țară prin intermediul retailerului Telefonultau.eu, care afișează un preț de 2.099 lei pentru versiunea Red sau Gold de 32 GB.

LG G2 este unul dintre telefoanele anului 2013, el fiind totodată și primul smartphone ce a introdus plasarea pe spate a butoanelor de volum și power. Astfel, cei de la LG intră în rândul producătorilor ce au lansat terminale pe varianta de culoare Gold, cum ar fi Apple cu iPhone 5s, și HTC, cu al lor HTC ONE.

LG G2 Red

De asemenea, varianta pe roșu vine în întâmpinarea publicului feminin, odată cu Valentine’s Day sau 1, respectiv 8 martie, acesta fiind un cadou pe măsură. Telefonultau.eu afișează un preț de 2.099 lei pentru variantele pe Gold și Red în varianta cu 32 GB memorie internă.

Preț LG G2:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×