Samsung pregătește propria rețea de socializare; Rival pentru Facebook?

921 ori
<b>Samsung pregătește propria rețea de socializare; Rival pentru Facebook?</b>După Microsoft cu Socl și Google cu al său Google+, acum până și Samsung are în plan o rețea socială. E posibil că gigantul asiatic să dorească să profite de momentul de slăbiciune al Facebook după listarea la bursă și să dea lovitura pe...

După Microsoft cu Socl și Google cu al său Google+, acum până și Samsung are în plan o rețea socială. E posibil că gigantul asiatic să dorească să profite de momentul de slăbiciune al Facebook după listarea la bursă și să dea lovitura pe piața de socializare.

Surse interne din cadrul Samsung afirma că rețeaua va ajuta toate terminalele și produsele Samsung să comunice între ele. Serviciul va îngloba și aplicația Family Story, care permite utilizatorilor să partajeze fotografii, clipuri video, text și să își pună remindere la comun. Nouă rețea de socializare ar urma să debuteze în 2013, iar având în vedere faptul că Apple nu a reușit să creeze o rețea de succes de acest gen cu Ping, Samsung ar trebui să fie mai precaută.

Avantajul Samsung este că multe persoane dețin un terminal produs de această companie, fie el tableta, telefon sau phablet, deci bazele sunt puse. Totuși, cunoscând interfața TouchWiz și huburile Samsung și fiind dezamăgit de acestea, sper că ele să nu fie inspirație pentru noua rețea de socializare. Vom vedea la începutul anului viitor dacă Samsung este gata să concureze cu Facebook sau nu!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×