Samsung ar lucra la un jack audio proprietar pentru viitoarele sale terminale

1.136 ori
<b>Samsung ar lucra la un jack audio proprietar pentru viitoarele sale terminale</b>În vreme ce unii producători de pe piață renunță complet la celebrul jack audio 3.5 mm, iată că Samsung ar avea în plan o idee ceva mai diferită. Aparent, compania sud-coreeană ar lucra deja la un jack audio proprietar pentru viitoarele sale smartphone-ur

În continuare rămâne mic numărul companiilor care au renunţat la jackul audio pe terminalele lor mobile şi aici amintim evident Apple, cu al său iPhone 7, dar şi Motorola cu modelele Moto Z sau LeEco, cu LeMax 2. Acum şi Samsung ar urma o abordare similară, aparent lucrând la propriul conector audio.

Se tinde în ziua de azi spre porturi USB Type C ce vor transmite muzica lossless spre căşti de nouă generaţie, cu conector adaptat. Totuşi Samsung ar putea complica lucrurile printr-un conector proprietar, confirmat deja de 2 surse din lanţul de distribuitori ce lucrează cu sud coreenii. Încă nu e clar ce avantaje aduce noul port şi dacă are vreo legătură cu USB Type C.

Samsung nu e străină de experimente în zona porturilor, grăbindu-se să adopte un microUSB 3.0 pe Galaxy Note 3 și Galaxy S5, pentru ca apoi să nu îl mai folosească pe vreun alt telefon. Între timp portul USB Type C de abia a fost inaugurat în portofoliul acestei companii, prin intermediul lui Galaxy Note 7. Dacă mă întrebaţi pe mine, utilizatorul nu are decât de câştigat, dacă se îmbunătăţeşte calitatea redării audio, chiar şi cu sacrificiul unei noi perechi de căşti şi eventual al încărcării în vreme ce asculţi muzică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×