Prototip Nokia Vertu cu Windows Phone 8 la bord?! Iată o imagine!

1.100 ori
<b>Prototip Nokia Vertu cu Windows Phone 8 la bord?! Iată o imagine!</b>Deși se dă cert faptul că Nokia ar vrea să vândă filiala de lux Vertu, pentru a obține câteva sute de milioane de euro utile pentru investițiile sale, în mod bizar iată un telefon Vertu de nouă generație în imaginea de mai jos. și nu e...

Deși se dă cert faptul că Nokia ar vrea să vândă filiala de lux Vertu, pentru a obține câteva sute de milioane de euro utile pentru investițiile sale, în mod bizar iată un telefon Vertu de nouă generație în imaginea de mai jos. și nu e orice Vertu, ci un model Nokia cu Windows Phone 8 la bord, dacă ne luăm după ce scrie pe ecran.

Telefonul afișează atât Windows Phone 8.0 OS, funcții precum stocare în cloud, probabil prin SkyDrive și 54 GB de memorie internă, deși e probabil vorba de 64 GB. E totuși posibil ca stocarea listată aici să includă și spațiul din cloud. Pe ecranul telefonul e menționat brandul Vertu și conform sursei acestor imagini, ele datează de acum 3 săptămâni, astfel că începem să credem că Nokia ar putea să păstreze filiala Vertu și să nu o vândă în cele din urmă.

Vertu cu Windows Phone 8

La cum se mișca acțiunile în ziua de azi, e foarte posibil ca imaginea pe care o vedeți aici să fie o mică inginerie pentru a crește valoarea acțiunilor Vertu pe ultima sută de metri înainte de vânzarea să. Partea din spate a telefonului arata destul de ciudat și zonă mare alocată camerei mă duce cu gândul la un senzor PureView adaptat la un terminal Windows Phone.

Vertu cu Windows Phone 8

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×