Samsung pregăteşte telefonul Galaxy J1 Pop, un nou model de buget competitiv

1.236 ori
<b>Samsung pregăteşte telefonul Galaxy J1 Pop, un nou model de buget competitiv</b>Samsung Galaxy J1 este un telefon de buget care nu a primit prea mult credit la debutul său şi e deja momentul pentru un succesor. Samsung Galaxy J1 Pop este numele său, iar azi avem c&acirc;teva detalii despre el. &nbsp; &nbsp; Handsetul va debuta...

Samsung Galaxy J1 este un telefon de buget care nu a primit prea mult credit la debutul său şi e deja momentul pentru un succesor. Samsung Galaxy J1 Pop este numele său, iar azi avem câteva detalii despre el.

Handsetul va debuta în Rusia, Brazilia sau India, fiind destinat pieţelor emergente. Hardware-ul va fi limita low end-ului, cu mici îmbunătăţiri faţă de Galaxy J1 (SM-J100). Cunoscut sub numele de cod SM-J110, noul venit va face probabil un upgrade de la ecranul de 4.3 inch WVGA al lui J1 şi faţă de procesorul dual core Spreadtrum al primului low end, ne aşteptam măcar la un quad core.

Galaxy J1 avea şi 512 MB RAM, respectiv 768 MB RAM pe versiunea LTE, dar şi 4 GB stocare, o cameră de 5 MP în spate şi una frontală de 2 MP. Dacă ne permiteţi să speculăm, considerăm că Galaxy J1 Pop va include măcar 1 GB RAM, un CPU quad core, o cameră de 5 sau 8 MP în spate şi o cameră frontală de 2 sau 5 MP chiar. Preţul? Sub 100 de euro în mod clar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×