Microsoft Office și Skype vor sosi pre-instalate pe tabletele Android de la LG și Sony

611 ori
<b>Microsoft Office și Skype vor sosi pre-instalate pe tabletele Android de la LG și Sony</b>&Icirc;n luna martie a acestui an, Microsoft anunța faptul că tocmai &icirc;ncheiase un parteneriat cu Samsung pentru ca aplicațiile Microsoft Office și Skype să fie integrate din fabrică pe telefoanele și tabletele Android produse de către...

În luna martie a acestui an, Microsoft anunța faptul că tocmai încheiase un parteneriat cu Samsung pentru ca aplicațiile Microsoft Office și Skype să fie integrate din fabrică pe telefoanele și tabletele Android produse de către sud-coreeni. 

Pe lângă Samsung, astăzi aflăm că lista de parteneri Microsoft se îmbogățește astăzi cu alte 20 de nume printre care se numără și producători populari ca Sony și LG. De asemenea, pe piață își vor face apariția și produse Haier, Positivo și Prestigio cu aplicații Microsoft pre-instalate din fabrică.

Printre aplicațiile ce vor fi regăsite pe aceste produse se numără Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive și Skype. După cum am aflat chiar ieri, Microsoft plănuiește să își aducă și celebrul asistent personal Cortana pe Android.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×