Samsung pregăteşte un telefon pliabil cu o cameră înlăturabilă; Un nou brevet face aluzie la modularitate de acest tip

448 ori
<b>Samsung pregăteşte un telefon pliabil cu o cameră înlăturabilă; Un nou brevet face aluzie la modularitate de acest tip</b>Samsung a brevetat o sumedenie de formaturi de telefoane pliabile în ultimul an, iar în ultima vreme s-a axat pe pliabile verticale clamshell, în stilul telefoanelor cu clapetă. Acum pregăteşte un pliabil care pare să fie modular

Samsung a brevetat o sumedenie de formaturi de telefoane pliabile în ultimul an, iar în ultima vreme s-a axat pe pliabile verticale clamshell, în stilul telefoanelor cu clapetă. Acum pregăteşte un pliabil care pare să fie modular, judecând după noi brevete.

Brevet Samsung

Compania sud-coreană a înregistrat recent un brevet nou în SUA, care face aluzie la un smartphone hibrid inedit. Acesta se pliază în 3 zone şi integrează un slot special pentru o cameră detaşabilă. Sună a produs chiar mai scump decât Galaxy Fold-ul de 2000 de dolari. Telefonul cel nou are două balamale şi nu seamănă cu nici un alt pliabil propus de Samsung în brevete până acum.

Brevet Samsung

Camera modulara iese mult în relief, dar obiectivul e detaşabil. Documentele menţionează o cameră 3D stereoscopică, iar formatul de pliere duce puţin cu gândul la modelul pliabil Xiaomi sau chiar la Huawei Mate X. Zona modulară vă va permite să ataşaţi telefonul la un purtabil inteligent, la un automobil sau chiar la bicicletă, deci nu e doar pentru cameră.

Acest device vine cu o porţiune frontală a corpului, care include primul segment pliabil şi o a doua porţiune în spate, care se pliază la rândul său. Ele au şi o zonă de interconectare care leagă spatele de faţă. Motorola e singura companie cu un telefon modular acum, după ce LG şi Project Ara de la Google au dat greş.

Să fie şi Samsung gata de această bătălie după atât de mult timp? Evident, un brevet nu înseamnă nimic şi ar putea rămâne doar o idee.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×