Telefon "cu urechi"!? ZTE Axon V pune bretonul lateral, cu tot cu camere

1.988 ori
<b>Telefon "cu urechi"!? ZTE Axon V pune bretonul lateral, cu tot cu camere</b>ZTE nu e deloc străină de concepte inedite şi telefoane riscante. Au fost primii cu un pliabil, cu ceva vreme în urmă, ZTE Axon M şi au prezentat şi ineditul Nubia Alpha, o brăţară flexibilă (cu rol de ceas și telefon) la MWC 2019

ZTE nu e deloc străină de concepte inedite şi telefoane riscante. Au fost primii cu un pliabil, cu ceva vreme în urmă, ZTE Axon M şi au prezentat şi ineditul Nubia Alpha, o brăţară flexibilă (cu rol de ceas și telefon) la MWC 2019. Acum mută bretonul lateral, făcându-l un fel de "urechi" ale telefonului, cu ocazia prezentării conceptului ZTE Axon V.

ZTE Axon V

Am văzut până acum multe variante de breton: cel lat, picătură, decupaj în ecran mic pentru camera selfie, ba chiar şi un breton jos şi unul sus. ZTE Axon V adăugă un soi de protuberanță laterală pentru o cameră duală 3D. Terminalul se află doar în stadiu de concept, dar ar putea să debuteze într-o variantă comercială în 2019.

Nu avem detalii despre specificaţii, dar ZTE afirmă că la bord se află un ecran OLED de 6.8 inch, cu aspect 21:9. Secţiunea asimetrică laterală include o cameră 3D cu doi senzori aliniaţi vertical. Pare un mecanism glisant, dar nu este, ci e chiar o parte din rama telefonului.

ZTE a dorit evident să nu taie din ecran deloc, pe cât posibil. Camera ar trebui să aibă funcţionalitate 3D şi AR din ce am înţeles. Camera din spate e tot duală, dar rămâne la locul obişnuit. Se discută şi despre suport 5G pe acest device, atunci când va sosi pe piaţă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×