Telefon "cu urechi"!? ZTE Axon V pune bretonul lateral, cu tot cu camere

Autor:  | Publicat în:  ZTE  Concepte 1.852 ori
<b>Telefon "cu urechi"!? ZTE Axon V pune bretonul lateral, cu tot cu camere</b>ZTE nu e deloc străină de concepte inedite şi telefoane riscante. Au fost primii cu un pliabil, cu ceva vreme în urmă, ZTE Axon M şi au prezentat şi ineditul Nubia Alpha, o brăţară flexibilă (cu rol de ceas și telefon) la MWC 2019

ZTE nu e deloc străină de concepte inedite şi telefoane riscante. Au fost primii cu un pliabil, cu ceva vreme în urmă, ZTE Axon M şi au prezentat şi ineditul Nubia Alpha, o brăţară flexibilă (cu rol de ceas și telefon) la MWC 2019. Acum mută bretonul lateral, făcându-l un fel de "urechi" ale telefonului, cu ocazia prezentării conceptului ZTE Axon V.

ZTE Axon V

Am văzut până acum multe variante de breton: cel lat, picătură, decupaj în ecran mic pentru camera selfie, ba chiar şi un breton jos şi unul sus. ZTE Axon V adăugă un soi de protuberanță laterală pentru o cameră duală 3D. Terminalul se află doar în stadiu de concept, dar ar putea să debuteze într-o variantă comercială în 2019.

Nu avem detalii despre specificaţii, dar ZTE afirmă că la bord se află un ecran OLED de 6.8 inch, cu aspect 21:9. Secţiunea asimetrică laterală include o cameră 3D cu doi senzori aliniaţi vertical. Pare un mecanism glisant, dar nu este, ci e chiar o parte din rama telefonului.

ZTE a dorit evident să nu taie din ecran deloc, pe cât posibil. Camera ar trebui să aibă funcţionalitate 3D şi AR din ce am înţeles. Camera din spate e tot duală, dar rămâne la locul obişnuit. Se discută şi despre suport 5G pe acest device, atunci când va sosi pe piaţă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×