Samsung pregăteşte un telefon special roz pentru lansare azi; Ce să fie oare?

1.005 ori
<b>Samsung pregăteşte un telefon special roz pentru lansare azi; Ce să fie oare?</b>Prin intermediul unei postări de pe Weibo aflăm că cei de la Samsung pregătesc lansarea unui smartphone roz astăzi, model misterios despre care ar trebui să aflăm mai multe peste doar câteva ore. Din această imagine de tip teaser observăm un telefon

Cu Galaxy Note 7 începând să fie un produs al trecutului, Samsung a început să se axeze pe viitor, pregătind noi terminale mobile care să se revanşeze pentru phabletul buclucaş. Azi aflăm prin intermediul unor teasere că sud coreenii pregătesc un telefon special roz pentru lansare pe 7 noiembrie, adică azi.

Galaxy

Încă nu e clar dacă e vorba despre un smartphone nou, sau o versiune a unuia existent deja, dar şansele sunt mari să fie vorba de un handset deja lansat, într-o nouă versiune de culoare. De vreme ce a debutat recent varianta Blue Coral a lui Galaxy S7/S7 Edge, nu e exclus ca acele modele să fie vizate de debutul pe bază de "Pink".

Pe de altă parte, teaserul e foarte elaborat şi pare să mizeze pe feminitate. Prezenţa unei pensule de machiaj ne duce cu gândul la o cameră selfie de top, iar Samsung ar putea lansa un rival sau echivalent pentru modelele Huawei Nova, cu funcţii speciale Beauty şi Makeup pentru camera frontală. Aflăm mai mult peste câteva ore, când debutează device-ul în China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×