Samsung ar putea oferi un stylus S-Pen drept accesoriu opțional pentru Galaxy S8 Plus

1.676 ori
<b>Samsung ar putea oferi un stylus S-Pen drept accesoriu opțional pentru Galaxy S8 Plus</b>Am mai auzit despre faptul că Samsung ar fi luat la un moment dat în calcul ideea unui model Galaxy S8 cu stylus S-Pen integrat la bord, idee la care eventual s-a renunțat. Totuși, sud-coreenii ar putea aplica pentru o alternativă ce constă în oferirea

Chiar acum câteva zile aflam detalii despre faptul că Samsung ar fi luat în calcul posibilitatea ca flagship-ul Galaxy S8 Plus să vină cu un stylus S-Pen integrat la pachet, la un moment dat existând și un prototip real al acestei variante, unul care ulterior a fost anulat.

Totuși, există șanse să vedem un asemenea accesoriu oferit drept opțional de către sud-coreeni pentru noul terminal, detaliu pe care un raport din China îl dezvăluie astăzi.  Dacă într-adevăr noul smartphone va sosi și într-o versiune Plus cu display de 6 inch precum indică unele zvonuri recente, atunci suportul pentru S-Pen are sens în această ecuație.

Stylus-ul ar urma să fie cel mai probabil vândut separat, sau ne putem aștepta ca accesoriul să vină drept cadou în perioada de precomandă. Rămâne să vedem dacă acest zvon se va adeveri și dacă va fi vorba despre o lansare ceva mai întârziată pentru noua gamă Galaxy S8. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×