Sărbătoarea asiatică 'Single's Day' vine cu reduceri importante din partea retailerilor chinezi; iată un smartwatch arătos inclus în ofertă!

2.415 ori
<b>Sărbătoarea asiatică 'Single's Day' vine cu reduceri importante din partea retailerilor chinezi; iată un smartwatch arătos inclus în ofertă!</b>Single's Day este numele unui festival pe care probabil l-ați mai auzit în trecut, sărbătoare ce are loc pe data de 11 noiembrie și care marchează și startul unor numeroase campanii de reducere. Și cei de la EverBuying celebrează această zi, iar promoții

În cazul în care nu știați deja, ziua de 11 noiembrie este o dată însemnată pentru publicul chinez, dată la care se celebrează festivalul numit Single's Day. Mândria de a fi singuri este aparent un motiv de sărbătoare printre asiatici și retailerii profită de acest lucru pentru a veni cu tot soiul de reduceri foarte atractive. În ultimii ani acest eveniment de shopping a fost plasat printre cele mai grandioase sesiuni de cumpărături la nivel global, iar 2016 nu face excepție.

KingWear K88

Cei de la EverBuying.net decid să ne atragă atenția prin numeroase discount-uri aplicate pentru electronice și gadget-uri, de la smartphone-uri, tablete și până la ceasuri inteligente foarte accesibile. Un asemenea ceas este aflat în prim-plan aici, model numit KingWear KW88 și prezentat în cadrul imaginilor de mai jos. Smartwatch-ul arată chiar foarte bine, și în continuare aflați ce dotări ne oferă acesta.

KingWear K88

Primim aici un generos display de 1.39 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție de 400 x 400 pixeli (panou complet circular), un procesor quad-core MediaTek MT6580 tactat la o frecvență de 1.39 GHz, 512 MB memorie RAM și 4 GB de stocare flash. Avem part de conectivitate Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, dar și de un slot SIM cu suport 2G și 3G care ne permite astfel realizarea de apeluri și primirea/expedirea mesajelor text.

KingWear K88

De asemenea, lista de dotări include și un modul A-GPS, iar ca orice smartwatch ce se respectă, și acesta de față vine cu senzori entru măsurarea numărului de pași, a distanței parcurse și a caloriilor arse. Un punct forte este acela că rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, la pachet fiind preinstalate aplicații precum WhatsApp, Facebook și Instagram. Google Play este pusla dispoziție aici, semn că și alte aplicații pot fi ulterior descărcate.

KingWear K88

Ceasul KingWear KW88 vine într-o carcasă metalică arătoasă și aflați că la pachet mai regăsim și un senzor de puls. Toate aceste dotări compun un smartwatch ce costă 106.59 dolari, preț afișat timp de doar o săptămână. Îl găsiți în oferta EverBuying.net pe care o puteți consulta de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×