Samsung răspunde la iPhone 5s cu un Galaxy S4 auriu: auriu roz și auriu maron

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.532 ori
<b>Samsung răspunde la iPhone 5s cu un Galaxy S4 auriu: auriu roz și auriu maron</b>Samsung a așteptat în umbră după lansarea lui iPhone 5s, lingându-și rănile pe măsură ce rivalul vindea 9 milioane de unități. întâi compania asiatică a răspuns la iPhone 5s anunțând că are în plan un telefon cu CPU 64 bit, iar acum...

Samsung a așteptat în umbră după lansarea lui iPhone 5s, lingându-și rănile pe măsură ce rivalul vindea 9 milioane de unități. întâi compania asiatică a răspuns la iPhone 5s anunțând că are în plan un telefon cu CPU 64 bit, iar acum anunță și o variantă aurie de Galaxy S4.

E vorba despre două opțiuni de culoare de fapt: auriu roz și auriu maron, ambele fiind anunțate prin serviciile social media din Emiratele Arabe Unite. Handseturile nu vor fi distribuite global, ci vor avea parte de o lansare limitată, cel mai probabil doar în peninsulă Arabică. Interesant e ce înțelege Samsung prin Galaxy S4 "gold" și dacă aceste modele vor integra și aur în carcasa lor sau nu.

De obicei de astfel de customizari se ocupă case producătoare de bijuterii, deci probabil că nu e cazul aici. După ce am aflat că varianta aurie de iPhone 5s se vinde ca pâinea caldă, iată că și Samsung adera la trend, deci așteptați-vă să vedem și un HTC One auriu cât de curând, deoarece nici HTC nu sta departe de trenduri.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×