Samsung ar lucra la o serie Galaxy F, superioară chiar și lui Galaxy S

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.623 ori
<b>Samsung ar lucra la o serie Galaxy F, superioară chiar și lui Galaxy S</b>Se pare că linia Galaxy S nu e destul de impresionantă pentru Samsung, care lucrează acum la o linie Galaxy F. Aceasta va fi o gamă de produse super premium, despre care aflăm mai multe detalii în următoarele rânduri. &nbsp; Vă reamintesc că...

Se pare că linia Galaxy S nu e destul de impresionantă pentru Samsung, care lucrează acum la o linie Galaxy F. Aceasta va fi o gamă de produse super premium, despre care aflăm mai multe detalii în următoarele rânduri.

Vă reamintesc că seria Galaxy S este cea care a adus Samsung unde este acum, culminând cu vânzarea a 10 milioane de unități Galaxy S4 în mai puțin de o lună după lansare. Problema e Samsung a început să "dilueze" brandul, oferind în acest an și modele că Galaxy S4 Mini, Zoom sau Active. începând cu 2014 am putea asista la o trecere în plan secund a gamei, acum Galaxy F preluând sarcina de produs principal.

Surse asiatice confirmă noile produse, iar dacă mă întrebați pe mine, aș specula că "F" vine de la "flexibil". Samsung are deja două lansări de flagship pe an: Galaxy Note și Galaxy S, iar acum va ajunge la trei sau o va înlocui pe una din cele două. Ideea este că Samsung are un flagship în prima parte a anului, rămânând de obicei descoperită în a doua parte.

Noua serie Galaxy F ar putea debuta la începutul lui 2014, aducând în sfârșit un design metalic, un procesor octa core real și camera de 16 megapixeli cu stabilizare optică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×