Samsung România confirmă evenimentul Unpacked de pe 1 martie În cadrul căruia Galaxy S6 va debuta oficial

738 ori
<b>Samsung România confirmă evenimentul Unpacked de pe 1 martie În cadrul căruia Galaxy S6 va debuta oficial</b>După ce acum câteva zile Samsung începea distribuirea invitațiilor pentru evenimentul Unpacked de pe data de 1 martie pentru presa tech din afară, iată că acum invitația în cauză ajunge și în inbox-ul nostru, oferindu-ne totodată și...

După ce acum câteva zile Samsung începea distribuirea invitațiilor pentru evenimentul Unpacked de pe data de 1 martie pentru presa tech din afară, iată că acum invitația în cauză ajunge și în inbox-ul nostru, oferindu-ne totodată și informații cu privire la ora de start a conferinței.

Aflați că evenimentul va avea loc la CCIB (Centrul de Convenții internaționale din Barcelona), locație aflată în afara MWC. Prezentarea noii generații Samsung Galaxy S va începe pe data de 1 martie la ora 18:30, moment în care vom afla dacă toate zvonurile și imaginile scăpate pe web în ultimul timp se vor dovedi a fi reale.

Pe lângă modelul standard Galaxy S6, Samsung va prezenta și o variantă Edge, detaliu pe care îl putem remarca și din invitația mai sus atașată. Evenimentul live de la fața locului va fi transmis pe pagina oficială de YouTube Samsung Mobile ce poate fi regăsită chiar aici. Așteptați cu interes deosebit această conferință?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×