Rama metalică a lui Samsung Galaxy S6 apare Într-o nouă serie de imagini, telefonul aduce cu iPhone 6

2.109 ori
<b>Rama metalică a lui Samsung Galaxy S6 apare Într-o nouă serie de imagini, telefonul aduce cu iPhone 6</b>Acum că suntem siguri că Samsung Galaxy S6 va debuta pe 1 martie, primim cu brațele deschise scăpările legate de acest smartphone și ele evident nu întârzie să apară. Azi luăm contact cu o serie de fotografii realizate cu rama metalică a...

Acum că suntem siguri că Samsung Galaxy S6 va debuta pe 1 martie, primim cu brațele deschise scăpările legate de acest smartphone și ele evident nu întârzie să apară. Azi luăm contact cu o serie de fotografii realizate cu rama metalică a telefonului și publicate de francezii de la nowhereelse.fr.

Se pare că telefonul adopta un design care combina lookul lui Xperia Z2 cu cel al lui iPhone 6. Astfel, marginile sunt teșite, dar și ușor rotunjite la colțuri, iar telefonul are jackul audio în partea inferioară, împreună cu un difuzor care aduce cu cel de pe iPhone și un port microUSB care ne duce cu gândul în aceeași direcție. De remarcat decupajul pătrat al camerei și spațiile dedicate lângă, pentru senzorul cardiac.

Regăsim un orificiu și în zona superioară și putem doar ghici că e vorba de cel pentru senzorul infraroșu. Telefonul pare destul de subțire și cele mai noi zvonuri afirma că el va veni cu un display de 5 inch Super AMOLED Quad HD, un procesor Exynos 7420 64 bit, 3 GB RAM, o cameră de 20 de megapixeli în spate și una frontală de 5 MP. Se pare că și sistemul de autentificare pe bază de amprente va fi unul nou și vom primi și o funcție nouă și misterioasă, care nu a fost detaliată încă.

Aparent ar fi vorba de un serviciu nou de plăți al sud coreenilor. Intre timp va invitam pe Forumul Mobilissimo.ro, pentru a discuta despre aceste imagini si daca Samsung Galaxy S6 seamana cu iPhone 6 sau nu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×