Samsung România lansează pe plan local noile flagship-uri Galaxy S7 și S7 Edge; livrările către clienți încep din 8 martie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 977 ori
<b>Samsung România lansează pe plan local noile flagship-uri Galaxy S7 și S7 Edge; livrările către clienți încep din 8 martie</b>Data de 3 martie a fost aleasă de către Samsung Rom&acirc;nia pentru un eveniment grandios, unul dedicat celor mai noi smartphone-uri din zona flagship, fiind desigur vorba despre Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Locația aleasă de către filiala...

Data de 3 martie a fost aleasă de către Samsung România pentru un eveniment grandios, unul dedicat celor mai noi smartphone-uri din zona flagship, fiind desigur vorba despre Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Locația aleasă de către filiala locală a companiei sud-coreene, a fost club Fratelli - spațiu ce s-a dovedit a fi suficient pentru găzduirea numeroșilor invitați.

Încă de la intrare am fost întâmpinați de către numeroase corpuri de iluminat colorate în nuanța albastră specifică brandului Samsung, dar și de către o zonă interactivă pentru testarea tehnologiei VR. Aflați că nu am venit singur la eveniment, ci alături de Alex alături de care am urmărit prezentarea pusă la cale de către Samsung.

Pentru început, pe scena amplasată la fața locului a urcat Joseph Kim - președintele Samsung România, acesta având câteva vorbe de spus legate de noile terminale proaspăt lansate și în țara noastră. Ulterior, a venit rândul lui Cristian Cojocaru (Head of Mobile Division Samsung România), persoană ce ne-a explicat pe larg noile inovații aduse la bordul lui S7 și S7 Edge.

S-au scos în prim plan funcții ca suportul pentru cardul microSD, certificarea pentru rezistență la apă și praf, cât și camera foto principală de 12 megapixeli ce o regăsim pe ambele terminale. Și bateria a avut parte de un moment dedicat, aceasta oferind de această dată o capacitate mai mare comparativ cu seria anterioară.

După cum știți deja, atât Samsung Galaxy S7 și S7 Edge vin cu display-uri Quad HD (2560 x 1440 pixeli), cu procesoare Exynos 8890 sau Snapdragon 820 în funcție de varianta pe care o vom alege, și cu 4 GB memorie RAM. Este inclus un scanner de amprente, un senzor pentru măsurarea pulsului și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

În cazul modelului S7 Edge avem desigur parte de un panou frontal cu margini curbate, margini ce odată cu această actualizare au primit și noi modalități de afișare a conținutului. Putem afișa informațiile în format wide pe două coloane, seta o busolă sau o rigla ce va fi afișată pe una dintre margini, sau păstra contactele noastre favorite.

Trebuie specificat și faptul că cele două terminale vin cu o cameră frontală de 5 megapixeli, și cu tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 2.0 ce ne promite încărcarea acumulatorului de la 0 la 60% în doar 30 minute, lucru ce îl vom testa într-o recenzie ulterioară. După această trecere prin revistă a funcțiilor am mai zăbovit o perioadă de timp cu Alex prin jur, urmând ca mai apoi să părăsim locația evenimentului.

Cum handson-urile, dar și preview-urile pentru acest smartphone-uri au fost prezentate de către noi anterior, nu ne rămâne decât să punem la cale o recenzie completă. Acestea fiind spuse, așteptăm ca Samsung să ne trimită modelele în teste cât mai curând posibil, pentru a vă ajuta pe voi ca potențiali cumpărători să vă faceți o idee despre următoarea achiziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×