Samsung lucrează la telefoanele Galaxy C5 Pro şi Galaxy C7 Pro, după excelentele modele C5, C7

1.122 ori
<b>Samsung lucrează la telefoanele Galaxy C5 Pro şi Galaxy C7 Pro, după excelentele modele C5, C7</b>Printre cele mai arătoase și bine dotate smartphone-uri upper mid-range din portofoliul Samsung avem și modelele Galaxy C5, respectiv Galaxy C7 - terminale care aparent sunt pe lista de upgrade în perioada următoare. Se pare că sud-coreenii au în plan

Modelele Samsung Galaxy C5 şi C7 sunt probabil cele mai atractive terminale upper midrange de pe piaţă şi handseturi care practic canibalizează flagshipurile Samsung de anul trecut. Se pare că vor avea şi variante cu dotări superioare şi nu e vorba de modele cu 2017 în coadă ci cu particula "Pro" în nume.

Teoretic gama Galaxy C e destinată pieţei din China, dar pe căi mai mult sau mai puţin oficiale aceste modele au ajuns şi în alte ţări, inclusiv în Europa. Samsung Galaxy C5 Pro ar fi primit numele de model SM-C5010, în vreme ce Galaxy C7 Pro e cunoscut ca SM-C7010. Ambele modele vor avea dotări de top şi cel mai nou software la bord.

Nu avem încă dotările clare, dar putem specula, având în vedere ce ofereau C5 şi C7. Astfel, C5 avea un chipset Qualcomm Snapdragon 617, 4 GB RAM şi un ecran de 5.2 inch cu rezoluţie Full HD, dar şi 32 GB stocare. La bord se afla o baterie de 2600 mAh. Nu e exclus să vedem un salt la un CPU Snapdragon superior, poate un S652, eventual mărirea ecranului şi trecere la rezoluţie Quad HD.

Bateria are şi ea nevoie de un upgrade. Galaxy C7 avea un ecran de 5.7 inch Full HD, camera de 16 MP şi 4 GB RAM, iar el al putea păstra camera neatinsă, dar să mărească la rândul său rezoluţia şi să crească capacitatea bateriei de 3300 mAh. Android Nougat ar fi binevenit pe ambele modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×