Samsung S3350, un telefon QWERTY simplist

Autor:  | Publicat în:  Samsung 27.101 ori
<b>Samsung S3350, un telefon QWERTY simplist</b>După ce de abia anunțase modelul Ch@t 322, Samsung se pregătește să lanseze un nou handset QWERTY în format candybar. Este vorba despre modelul Samsung S3350, cunoscut și drept Samsung Ch@t 335. &nbsp; Spre deosebire de modelul 322, Ch@t 335 nu...

După ce de abia anunțase modelul [email protected] 322, Samsung se pregătește să lanseze un nou handset QWERTY în format candybar. Este vorba despre modelul Samsung S3350, cunoscut și drept Samsung [email protected] 335.

Spre deosebire de modelul 322, [email protected] 335 nu este un dual SIM și va concura în același segment cu Nokia C3. Noul telefon arată mai bine decât predecesorul său și vine cu specificații rezonabile precum WiFi, push email, un display de mari dimensiuni și funcții de socializare, conform celor de la Portable Gear.

Samsung S3350 permite accesul laSamsung Apps, integreaza un jack audio de 3.5 mm, un player audio, radio FM, un slot microSD și o cameră de 2 megapixeli. Terminalul va debuta în Belgia inițial, urmând să sosească și pe restul pietelor europene în curand. Prețul său este necunoscut deocamdată.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×