Blocarea semnalului mobil, funcția automobilului de mâine?

1.322 ori
<b>Blocarea semnalului mobil, funcția automobilului de mâine?</b>Am ajuns în punctul în care tehnologia pe care am creat-o trebuie contracarată cu o noua tehnologie, pentru a ne împiedica să ne facem rău singuri... Vorbim despre prostul obicei de a folosi telefonul mobil la volan, pe care nici amenzile și legile...

Am ajuns în punctul în care tehnologia pe care am creat-o trebuie contracarată cu o noua tehnologie, pentru a ne împiedica să ne facem rău singuri... Vorbim despre prostul obicei de a folosi telefonul mobil la volan, pe care nici amenzile și legile stricte nu îl pot elimina. Soluția? O tehnologie care blochează semnalul mobil.

După ce au fost aprobate nenumărate legi care sancționau scrierea de SMS-uri și vorbitul la telefon în timpul șofatului, iată că autoritățile doresc implementarea de sisteme de blocare a utilizării telefoanelor mobile în mașină. Deocamdată inițiativa prinde contur în Statele Unite, unde această tehnologie există, dar până la implementarea sa ne așteptam ca totul să se împotmolească din cauza birocrației.

în plus, industria auto se confruntă cu o criză gravă, iar companiile din SUA au lucruri mai bune de făcut, precum a se salva de dezastru, în loc să investească într-un upgrade la capitolul siguranță a șoferului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×