Motorola Olympus, "terminatorul" smartphone-urilor Android, dotat cu procesor dual core Nvidia

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.924 ori
<b>Motorola Olympus, "terminatorul" smartphone-urilor Android, dotat cu procesor dual core Nvidia</b>Confirmat de către CEO-ul Motorola Sanjay Jha luna trecută la CTIA 2010, următorul smartphone Moto cu Android la bord va purta aparent numele de cod Olympus. Acest misterios model cu procesor dual core Nvidia Tegra 2 a fost cunoscut o bună perioadă...

Confirmat de către CEO-ul Motorola Sanjay Jha luna trecută la CTIA 2010, următorul smartphone Moto cu Android la bord va purta aparent numele de cod Olympus. Acest misterios model cu procesor dual core Nvidia Tegra 2 a fost cunoscut o bună perioadă de timp drept Terminator, nume dat cu drag de jurnaliștii și bloggerii din segmentul telecom.

Văzut drept replică la Nexus S și Samsung Galaxy S2, terminalul va avea specificații impresionante, care vor rivaliza și cu proaspăt descoperitul smartphone dual core de la LG. Din păcate nu avem prea multe informații despre Motorola Olympus, dar știm că "Terminatorul" va avea numele de cod MB860 și va debuta în rețeaua AT&T, bazându-se pe interfața MOTOBLUR.

Deocamdată telefonul rulează Android 2.2.1, dar având în vedere că el va debuta la începutul anului viitor, nu ne-ar mira să îl vedem în magazine cu Gingerbread (Android 2.3) la bord. între timp The Wall Street Journal citează surse sigure și afirmă ca handsetul va sosi în oferta AT&T la finalul lunii ianuarie, existând și o șansă să vedem o varianta 4G a lui Olympus în oferta Verizon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×