Samsung SCH-W760, telefonul care supora videoconvorbiri in "night mode"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.559 ori
<b>Samsung SCH-W760, telefonul care supora videoconvorbiri in "night mode"</b>SCH-W760 pare un telefon Samsung obisnuit, de nivel mediu si gata de lansare doar pentru publicul Korean. Totusi, pe langa specificatiile sale destul de OK, handsetul vine cu o noutate: o camera video frontala care poate filma noaptea. Terminalul...

SCH-W760 pare un telefon Samsung obisnuit, de nivel mediu si gata de lansare doar pentru publicul Korean. Totusi, pe langa specificatiile sale destul de OK, handsetul vine cu o noutate: o camera video frontala care poate filma noaptea.

Terminalul incorporeaza o camera normala de 3 megapixeli, prezenta in partea din spate si suporta si Bluetooth, receptie TV DMB si foloseste un ecran AMOLED de 2.8 inchi. Revenind la camera frontala, aceasta este sensibila la spectrul infrarosu, astfel ca veti putea efectua apeluri video dintr-o bezna completa.

Rezultatul va fi o transmisiune video destul de neclara, cu rezolutie scazuta si probabil destul de infricosatoare pentru amicii care participa la o astfel de videoconferinta. Astfel de trasaturi exotice nu cresc valoarea unui telefon, sau calitatea sa, dar cine stie, poate publicul asiatic apreciaza functiile originale.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×