Finger Keyboard 2, V2.1, tastatura virtuala ideala pentru terminalele Windows Mobile cu ecran touch

2.482 ori
<b>Finger Keyboard 2, V2.1, tastatura virtuala ideala pentru terminalele Windows Mobile cu ecran touch</b>Daca sunteti in cautarea unui program care sa implementeze o tastatura virtuala multifunctionala pe terminalul dumneavoastra Windows Mobile, Finger Keyboard 2 este raspunsul, el fiind acum disponibil in veriunea 2.1, si iata si un clip care prezinta...

Daca sunteti in cautarea unui program care sa implementeze o tastatura virtuala multifunctionala pe terminalul dumneavoastra Windows Mobile, Finger Keyboard 2 este raspunsul, el fiind acum disponibil in veriunea 2.1, si iata si un clip care prezinta functiile lui Finger Keyboard 2, testat pe un terminal Windows Mobile.

Lansat recent prin intermediul forumului XDA-developers, softul suporta terminale cu rezolutii WVGA, WQVGA, VGA si QVGA. Pe lista sa de dotari se afla mesaje text predefinite, expresii predefinite si o tastatura virtuala numerica. Cea mai noua versiune a lui Finger Keyboard vine cu un layout excelent, mod de repetare a tastelor apasate anterior, sunete de click customizabile si feedback prin intermediul vibratiilor.

Exista chiar si posibilitatea de a face cut/copy/paste/undo, iar pasionatii de Messenger vor avea la dispozitie si o serie de shortcuturi catre emoticoane. Inainte de a instala softul retineti sa dezinstalati versiunile sale precedente, iar noua instalare ar trebui facuta in memoria telefonului si nu pe cardul acestuia.

Mai multe detalii gasiti aici.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×