Steve Jobs NU va prezenta noul iPhone; Philip Schiller va fi noul "MC"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.305 ori
<b>Steve Jobs NU va prezenta noul iPhone; Philip Schiller va fi noul "MC"</b>Iata ca e oficial: Steve Jobs nu este capabil sa isi tina discursul anual de la WWDC, astfel ca nu el va prezenta noul iPhone, ci un nou maestru al ceremoniilor, Philip Schiller. 8 iunie 2009 este ziua cea mare, cand vom vedea noul iPhone in actiune...

Iata ca e oficial: Steve Jobs nu este capabil sa isi tina discursul anual de la WWDC, astfel ca nu el va prezenta noul iPhone, ci un nou maestru al ceremoniilor, Philip Schiller.

8 iunie 2009 este ziua cea mare, cand vom vedea noul iPhone in actiune pentru prima oara si poate chiar si un netbook Apple. Schiller este senior vice presedinte al companiei, pe sectiunea marketing international, iar oficialul este familiarizat cu sarcini de acest gen, in ciuda faptului ca nu este la fel de "cool" ca Jobs.

Este totusi posibil ca gurul din spatele Apple sa faca o revenire surpriza, dupa cum ne-a obisnuit, iesind dupa o perdea cu noul iPhone in mana. Lipsa lui Jobs de la WWDC ar ingrijora si mai mult investitorii Apple si asa neincrezatori in puterea CEO-ului de a reveni la conducerea companiei din Cupertino.

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×