Samsung SGH-i620, smartphone 3G disponibil din august

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.002 ori
<b>Samsung SGH-i620, smartphone 3G disponibil din august</b>Noul smartphone care ruleaza Windows Mobile soseste direct de la Samsung si va fi pus in vanzare in luna august a acestui an. Daca sunteti unul dintre acei utilizatori care nu se lauda cu tastatura QWERTY pe care o include terminalul mobil personal,...

Noul smartphone care ruleaza Windows Mobile soseste direct de la Samsung si va fi pus in vanzare in luna august a acestui an. Daca sunteti unul dintre acei utilizatori care nu se lauda cu tastatura QWERTY pe care o include terminalul mobil personal, atunci SGH-i620 este perfect pentru dumnevoastra, deoarece este dotat cu o tastatura QWERTY glisanta, care se poate utiliza cu o singura mana.

Samsung SGH-i620 este un slider compact, dotat cu o tastatura glisanta, iar keypad-ul cu 5 moduri de navigare va va garanta un acces mai usor la aplicatiile incluse. In caz ca folositi terminalul pentru a scrie mailuri, tastatura va fi extrem de utila, iar atunci cand nu o veti mai folosi, partea glisanta a telefonului isi va relua pozitia initiala. Cantarind doar 105 grame, acest smartphone ruleaza Windows Mobile 6 si poate fi conectat la internet prin Wi-Fi sau HSDPA (3.5g).

i620 include o camera de 2 megapixeli, Bluetooth 2.0 si un slot pentru carduri de memorie microSD. Cunoastem si data la care va fi disponibil noul Samsung - 22 august (miercuri), dar nu cunoastem inca detalii despre pretul telefonului. Se pare ca avem de-a face cu un super smartphone produs de Samsung, companie aflata pe locul 2 in topul producatorilor de terminale mobile la nivel mondial, dupa Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×