Gaseste-ti perechea pe telefonul mobil, cu ajutorul lui Match.com

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.692 ori
<b>Gaseste-ti perechea pe telefonul mobil, cu ajutorul lui Match.com</b>Serviciul online de dating Match.com lanseaza o noua aplicatie prin intermediul MatchMobile, aceasta fiind destinata utilizatorilor de telefoane mobile, care doresc sa fie la curent cu cele mai noi oferte de pe ... "piata inimilor". Conform agentiei Frost...

Serviciul online de dating Match.com lanseaza o noua aplicatie prin intermediul MatchMobile, aceasta fiind destinata utilizatorilor de telefoane mobile, care doresc sa fie la curent cu cele mai noi oferte de pe ... "piata inimilor".

Conform agentiei Frost & Sullivan, aproximativ 3.6 miloane de abonati ai serviciilor de telefonie mobila din SUA au folosit servicii matrimoniale sau de tip dating, doar in luna mai a acestui an. Astfel, in acest ritm se va ajunge la un venit de 215 milioane de dolari din dating mobil, pana in anul 2009. MatchMobile va fi intai disponibil in SUA, Marea Britanie si Canada, urmand apoi sa apara si in alte 9 tari pana la finalul anului.

MatchMobile trimite abonatilor sai mesaje text atunci cand acestia primesc un e-mail de la un alt abonat al serviciului Match.com si le permite singuraticilor sa isi gaseasca perechea prin intermediul telefonului mobil. Pentru o taxa suplimentara de doar 5 dolari pe luna, MatchMobile va oferi clientilor posibilitatea de a primi sau raspunde la e-mailuri de la "jumatatea" gasita. Noua versiune a aplicatiei va permite utilizatorilor sa acceseze o baza de date ce include 15 miloane de persoane, care isi cauta partenerul/a.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×