Samsung SM-G9098, un nou flip-phone cu Android și display-uri duale ajunge În China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.192 ori
<b>Samsung SM-G9098, un nou flip-phone cu Android și display-uri duale ajunge În China</b>Dacă credeați că vremea terminalelor de tip flip-phone este de mult apusă, s-ar putea să vă înșelați. De curând, un nou astfel de model a ajuns a fi listat pe piața din China, model numit Samsung SM-G9098 ce va sosi prin intermediul...

Dacă credeați că vremea terminalelor de tip flip-phone este de mult apusă, s-ar putea să vă înșelați. De curând, un nou astfel de model a ajuns a fi listat pe piața din China, model numit Samsung SM-G9098 ce va sosi prin intermediul operatorului China Mobile.

Acesta va dispune de două display-uri Super AMOLED de 3.7 inch cu rezoluție 800x480 pixeli, un procesor quad-core tactat la 2.3 GHz, 2 GB de memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli. De asemenea, mai avem la dispoziție atât sloturi dual-sim, cât și un slot pentru carduri microSD.

Samsung SM-G9098, un nou flip-phone cu Android și display-uri duale ajunge În China

Pe partea de conectivitate, Samsung SM-G9098 aduce Bluetooth 4.0, WiFi și GPS/GLONASS. Din punct de vedere al design-ului, acest model adoptă o carcasă realizată dintr-un material de plastic cu imitație de piele similar cu cel introdus pentru prima dată pe phablet-ul Samsung Galayx Note 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×