Huawei Honor 3X ajunge pe web sub formă de fotografii, primește certificarea În China

Autor:  | Publicat în:  Huawei 763 ori
<b>Huawei Honor 3X ajunge pe web sub formă de fotografii, primește certificarea În China</b>Huawei Honor 3X (numit și Glory X3) a primit aprobarea de la autoritățile de certificare din China și odată cu această aprobare au apărut și fotografii cu handsetul. Acest model upgradeaza predecesorul său cu un ecran mai bun și vine cu suport...

Huawei Honor 3X (numit și Glory X3) a primit aprobarea de la autoritățile de certificare din China și odată cu această aprobare au apărut și fotografii cu handsetul. Acest model upgradeaza predecesorul său cu un ecran mai bun și vine cu suport TD-SCDMA/WCDMA, deci funcționează doar în China deocamdată.

Avem de-a face cu un telefon dual SIM dual standby cu suport 3G și care aparent are o carcasă cu textură ce imita pielea. Acest device va costa în jur de 272 de dolari și el include acum un display de 5.5 inch Full HD și nu 720p că în scăparea de aici. De asemenea stocarea a crescut de la 8 GB la 16 GB, dacă luăm în calcul și scăparea din urmă cu câteva luni.

Huawei Honor 3X

Se pare că noul venit va aduce și o baterie de 3000 mAh, o cameră principală de 13 MP și una frontală de 5 MP. La interior el are un procesor MediaTek MT6592 octa core de 1.7 GHz și regăsim și 2 GB RAM. Designul e destul de previzibil și include 3 butoane capacitive sub ecran și ceea ce par a fi margini metalice ale handsetului.

Huawei Honor 3X ajunge pe web sub formă de fotografii, primește certificarea În China

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×