Samsung trimite invitații la un eveniment Tizen programat pentru MWC 2014

1.080 ori
<b>Samsung trimite invitații la un eveniment Tizen programat pentru MWC 2014</b>Tizen OS e un proiect ce sufara amânări deocamdată, dar nu și o anulare, de vreme ce va avea un eveniment dedicat la MWC 2014. Samsung a trimis invitații la eveniment, acolo unde va prezenta noile sale terminale cu Tizen OS. &nbsp; Deocamdată a fost...

Tizen OS e un proiect ce sufara amânări deocamdată, dar nu și o anulare, de vreme ce va avea un eveniment dedicat la MWC 2014. Samsung a trimis invitații la eveniment, acolo unde va prezenta noile sale terminale cu Tizen OS.

Deocamdată a fost anunțată doar o cameră, care e o versiune a celebrei camere cu Android Galaxy NX. Evenimentul Tizen va fi organizat la Arts Hotel în Barcelona pe 23 februarie și oferă acces doar pe bază de invitație. Cei mai mari operatori din Coreea de Sud vor avea reprezentanți acolo și sunt tare curios dacă pe lângă handseturi cu Tizen vom vedea și tablete și cine știe, poate și smart TV-uri sau ceasuri.

Samsung a mai anunțat cu ceva vreme în urmă că va prezenta smartphone-uri Tizen la MWC, dar recent am auzit un oficial al companiei dezmințind afirmația. Cu Firefox OS în drum spre tablete și cu Ubuntu Touch gata de un nou capitol în istoria sa, iată că există loc și pentru alte OS-uri pe piață. Va reuși Samsung să se impună cu noul Tizen OS sau măcar să ajungă la performanțele obținute cu Bada?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×