Samsung Z2 ar putea debuta pe 23 august, conform unei invitaţii trimise presei din India

855 ori
<b>Samsung Z2 ar putea debuta pe 23 august, conform unei invitaţii trimise presei din India</b>După multiple scăpări şi apariţii la evenimente, în clipuri video, sub formă de manuale pe web, cel mai nou telefon cu Tizen OS de la Samsung ar fi în sfârşit gata de debut. Cel puţin aşa afirmă speculaţiile ce însoţesc invitaţiile trimise presei pentru..

După multiple scăpări şi apariţii la evenimente, în clipuri video, sub formă de manuale pe web, cel mai nou telefon cu Tizen OS de la Samsung ar fi în sfârşit gata de debut. Cel puţin aşa afirmă speculaţiile ce însoţesc invitaţiile trimise presei pentru un eveniment organizat de Samsung India pe 23 august.

Invitaţia afirmă doar că Samsung îşi va prezenta următorul smartphone, fără a îi preciza identitatea. În India se vând deja Samsung Z1 şi Samsung Z3, modele cu Tizen menite pentru pieţele emergente de altfel. Samsung Z2 ar urma să coste undeva pe la 70 de dolari şi să ajungă şi pe pieţe precum Turcia, Bangladesh, Sri Lanka, Nigeria, Africa de Sud sau Indonezia.

Conform scăpărilor, terminalul va avea 8 GB stocare, o cameră principală de 5 MP, camera frontală VGA şi o baterie de 1500 mAh. Ecranul este un LCD de 3.97 inch, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli şi la interior găsim şi un procesor de 1.5 GHz, plus 1 GB RAM. Acest model oferă suport 4G cu VoLTE, GPS şi rulează Tizen OS 3.0, cu funcţiile S Bike Mode şi Money Transfer la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×