Samsung va lansa în 2020 primul telefon cu cameră selfie sub ecran! Nu este Galaxy S11 și nici Galaxy Fold 2

2.673 ori
<b>Samsung va lansa în 2020 primul telefon cu cameră selfie sub ecran! Nu este Galaxy S11 și nici Galaxy Fold 2</b>O declarație pe care Samsung o făcea în urmă cu doar câteva luni era și cea potrivit căreia tehnologiile noi vor ajunge inițial pe telefoanele din seria Galaxy A, în vreme ce soluțiile mature vor fi regăsite pe terminale din seriile

O veste pe care am auzit-o sub forma unui zvon anterior făcea referire la faptul că Samsung va include noile tehnologii inițial pe telefoanele din seria Galaxy A, în vreme ce soluțiile mature vor fi regăsite pe terminale din seriile flagship Galaxy S și Galaxy Note. Așa pare că va sta situația și în 2020 dacă ne luăm după spusele leaker-ului UniverseIce de mai jos.

Samsung

Acesta ne dezvăluie faptul că sud-coreenii se pregătesc de lansarea primului telefon din portofoliu ce va include camera selfie sub display. Nu va fi Samsung Galaxy S11 și nici Galaxy Fold 2 în cazul în care vă întrebați, iar fix această mențiune ne duce cu gândul la speculația amintită mai sus.

Știm deja că Oppo a prezentat un terminal prototip cu o asemenea cameră integrată sub display și că mai este mult de muncă până la perfecționarea tehnologiei. Acum vine vestea că Samsung lucrează la ceva similar și că ar putea lansa un produs comercial chiar anul viitor.

Este o veste de-a dreptul neașteptată în condițiile în care se află tehnologia la ora actuală, dar așteptăm mai multe leak-uri care să confirme sau infirme aceste planuri ale sud-coreenilor. Includerea unui asemenea senzor selfie pe un terminal din seria Galaxy A nu este deloc ieșită din comun, pentru că în ultimul an am văzut cum Samsung folosește această serie pe post de cobai pentru a testa noi tehnologii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×