Samsung pregătește lansarea unui nou telefon robust; Apare în imagini și pare a fi bazat pe Galaxy S9

816 ori
<b>Samsung pregătește lansarea unui nou telefon robust; Apare în imagini și pare a fi bazat pe Galaxy S9</b>Cu toate că sud-coreenii de la Samsung au lansat un telefon robust în acest an și anume Galaxy Xcover 4s, se pare că un alt model se pregătește pentru debut în perioada următoare. Informațiile sosesc prin intermediul publicației

Cu toate că sud-coreenii de la Samsung au lansat un telefon robust în acest an și anume Galaxy Xcover 4s, se pare că un alt model se pregătește pentru debut în perioada următoare. Informațiile sosesc prin intermediul publicației AndroidHeadlines.com care reușit să obțină și câteva randări cu iz oficial, imagini ce ne prezintă zona frontală și spatele telefonului.

Samsung

Observăm că device-ul adoptă un ecran destul de mic pentru trendurile actuale, unitate care aparent va măsura 5.2 inch în diagonală și care va oferi o rezoluție de 2540 x 1440 pixeli. Avem butoane fizice de control la bază și muchii generoase în jurul display-ul, fiind remarcat și un soi de bumper. Din spate observăm și mai clar alura de telefon rugged cu inserții metalice și cauciuc, dar și un șurub ce permite detașarea capacului la prima vedere.

Din câte se vehiculează, acest smartphone va oferi procesor Exynos 9610, baterie de 4500 mAh, cameră selfie de 8 megapixeli și un senzor principal de 12.2 mpx în spate (același integrat pe Galaxy S9). Tot în spate mai descoperim și scanner-ul de amprente fizic și un bliț LED triplu cu rol de lanternă.

Smartphone-ul de față ar fi bazat pe Galaxy S9 și chiar sunt voci ce afirmă că numele device-ului va fi Galaxy S9 Active. Modelul de față va sosi prin intermediul operatorului AT&T și data de 9 august menționată pe ecran ar putea fi ziua debutului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×