Samsung vrea să mai aducă din funcţiile lui Note 10 pe Galaxy S10

2.114 ori
<b>Samsung vrea să mai aducă din funcţiile lui Note 10 pe Galaxy S10</b>Samsung a început să implementeze din funcţiile lui Galaxy Note 10 prin actualizări în ultima lună. Am văzut cum modele din seria S10 au primit filmare cu Bokeh (Live Focus Video), editorul video cel complex, Night Mode

Samsung a început să implementeze din funcţiile lui Galaxy Note 10 prin actualizări în ultima lună. Am văzut cum modele din seria S10 au primit filmare cu Bokeh (Live Focus Video), editorul video cel complex, Night Mode pentru camera selfie şi Link to Windows. Dar lista nu se va opri aici, iar Samsung va mai aduce şi alte funcţii ale lui Note 10 pe S10.

Galaxy S10

O viitoare actualizare software importantă pentru telefoanele S10 va aduce o aplicaţie Gallery şi mai inteligentă, dar şi funcţia Auto Hotspot. Pe lista de noutăţi se vor mai afla şi o funcţionalitate de căutare îmbunătăţită şi multe altele. Aplicaţia Gallery cea nouă de pe S10 vă va permite să căutaţi fotografiile folosind cuvinte cheie. Veţi putea căuta fotografii cu pisici pur şi simplu scriind "cats" în zona de Căutare.

Galaxy S10

Apare şi un nou panou Media/Devices, care va face mai uşor controlul terminalelor multimedia din jur. Acest panou se poate accesa din zona de notificări. Veţi primi şi recomandări de filme, seriale şi muzică în aplicaţia de căutare pe telefon, care va avea integrare cu Netflix sau Spotify. Cât despre Auto Hotspot, aşa cum îi zice numele, funcţia va crea un hotspot automat la nevoie pentru un alt terminal Samsung pe care se află activat acelaşi cont Samsung. Sau dacă aveţi conturi Family.

Şi funcţia AR Doodle ar trebui să vină pe S10-uri prin acelaşi update. Aceasta vă permite să desenaţi peste faţa voastră în vreme ce filmaţi, sau să desenaţi cu diferite peniţe de diferite culori şi mărimi pe mediul din jur, în augmented reality. Doar cu degetul totuşi, fără S Pen. Samsung DeX primeşte noutăţi la rândul său, cu extra opţiuni de decupaj, editare şi personalizare de video-uri în zona Gallery.

Actualizarea va sosi în valuri şi estimăm că ar trebui să vină până în decembrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×