Culorile în care vor sosi Galaxy S11 și S11e apar menționate online! Aflăm și nuanțele modelelor Note 10 Lite, S10 Lite

1.423 ori
<b>Culorile în care vor sosi Galaxy S11 și S11e apar menționate online! Aflăm și nuanțele modelelor Note 10 Lite, S10 Lite</b>Leak-urile asociate seriei de terminale Galaxy S11 se măresc pe zi ce trece, iar la doar câteva ore distanță de la aflarea veștii că noul flagship va inaugura un display intitulat "SAMOLED", iată că acum apar și detalii despre

Leak-urile asociate seriei de terminale Galaxy S11 se măresc pe zi ce trece, iar la doar câteva ore distanță de la aflarea veștii că noul flagship va inaugura un display intitulat "SAMOLED", iată că acum apar și detalii despre variantele de culoare în care va sosi. După cum era de așteptat, nuanțele sunt unele obișnuite fără noutăți spectaculoase la acest capitol.

Galaxy S11

Îl avem în primul rând pe Samsung Galaxy S11 ce va sosi pe albastru, gri și negru, iar în al doilea rând pe Galaxy S11e ce va fi disponibil la debut în cel puțin 3 variante de culoare, acestea fiind următoarele: albastru, gri și roz. Nuanța de roz ar trebui să atragă și mai mult publicul feminin, alături de ideea unui terminal mai compact cu toate că se vehiculează o creștere de diagonală și pentru acest model.

Cât despre Note 10 Lite, leaker-ul spune că acest phablet mai accesibil va fi văzut pe rafturile magazinelor în variante de roșu, argintiu dar și negru. Galaxy S10 Lite va fi disponibil pe negru, albastru și alb în schimb. Nu știm când exact vor debuta aceste modele Lite, deși mă aștept ca un anunț să aibă loc până la final de an pentru că în primele luni din 2020 deja vom asista prezentarea flagship-urilor din seria S11.. 

Aflăm totodată astăzi și că dezvoltarea căștilor wireless Galaxy Buds 2 (SM-R715) a început deja, acestea urmând a sosi pe albastru, roz, negru și alb. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×