SPB Mobile Shell 5.0 va fi prezentat la MWC 2010

1.361 ori
<b>SPB Mobile Shell 5.0 va fi prezentat la MWC 2010</b>SPB Software tocmai a trimis invitatii fanilor si jurnalistilor, care vor participa la lansarea versiunii SPB Mobile Shell 5, ce va avea loc la MWC 2010, in Barcelona, incepand cu saptamana viitoare. Standul SPB se va afla in sala 1 1A40 si sala 2B05,...

SPB Software tocmai a trimis invitatii fanilor si jurnalistilor, care vor participa la lansarea versiunii SPB Mobile Shell 5, ce va avea loc la MWC 2010, in Barcelona, incepand cu saptamana viitoare.

Standul SPB se va afla in sala 1 1A40 si sala 2B05, intre 15 si 18 februarie. SPB Mobile Shell 5.0 va fi prezentat si in versiunea pentru Android, dar si pe Symbian si evident Windows Mobile. Printre trasaturile noului software se vor afla suportul 3D, numeroase optiuni customizabile, multe widgeturi si suport multi-platform.

SPB Mobile Shell este o alternativa foarte populara pentru a inlocui interfata default a terminalelor Windows Mobile, dar si o suita de aplicatii. Versiunea 5.0 va folosi in sfarsit dotarile hardware pe care le au cele mai noi si moderne terminale mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×