Google va aduce noi funcții pentru scanner-ul de amprente de pe noile modele Nexus; iată detalii

1.123 ori
<b>Google va aduce noi funcții pentru scanner-ul de amprente de pe noile modele Nexus; iată detalii</b>Ieri descopeream faptul că noile modele Nexus pregătite de către HTC pentru un anunț probabil în această toamnă, vor sosi la pachet cu un nou launcher - unul ce este deja disponibil spre descărcare. De asemenea, Google va opta și pentru alte funcții

În această toamnă pe lângă debutul lui iPhone 7, sunt așteptate și noile smartphone-uri Nexus care aparent sunt dezvoltate chiar de către taiwanezii de la HTC. Am aflat recent faptul că aceste terminale vor sosi la pachet cu un launcher special, unul care deja este disponibil spre descărcare după cum v-am informat chiar aici cu doar câteva ore în urmă. Totodată, se pare că Google va opta și pentru alte noutăți în cazul acestor modele.

Gesturi swipe Nexus

Una dintre funcțiile de care viitorii utilizatori se vor putea bucura este asociată scanner-ului de amprente, și presupune deschiderea centrului de notificări printr-un gest de tip swipe de sus în jus realizat pe suprafața scanner-ului de amprente. Acest feature l-am mai văzut integrat de către alte companii, cum este cazul celor de la Huawei.

La modelele acestui producător avem și posibilitatea de a face swipe printre fotografii folosind scanner-ul de amprente, dar și realiza fotografii. Posibil ca funcțiile în cauză să poposească și pe noile terminale Nexus ce sunt cunoscute pentru moment doar sub numele de cod HTC Marlin și HTC Sailfish.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×